Gerben Heldoorn is honderd dagen raadslid: ‘Ik ben er open ingestapt’

13 augustus 2022 om 07:09 Politiek SGP
Gerben Heldoorn: ,,Ik vind het belangrijk om duidelijk te zijn en uit te leggen waarom bepaalde keuzes worden gemaakt.''
Gerben Heldoorn: ,,Ik vind het belangrijk om duidelijk te zijn en uit te leggen waarom bepaalde keuzes worden gemaakt.''

WOUDENBERG De eerste 100 dagen als raadslid heeft Gerben Heldoorn (SGP) een boeiende en intensieve periode gevonden. ,,Het voelt dat je met belangrijke dingen voor het dorp bezig bent. Ik ben er als raadslid heel open ingestapt en maak me sterk voor alles wat op mijn pad komt”, geeft hij bevlogen aan.

Hij ervaart het raadslid zijn als een baan naast zijn andere baan als directeur van de christelijke hulpverleningsorganisatie ‘Kom over en help’. Hij vindt zijn taak ook een grote verantwoordelijkheid. ,,Je bent dicht betrokken bij wat er speelt binnen Woudenberg. Ik merk dat ik vaak word aangesproken door burgers. Het is mijn taak als volksvert..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.