Het openingsfeest van Velthuizen Keukens vindt plaats om zaterdag 25 juni van 11.00 uur tot 15.00 uur.
Het openingsfeest van Velthuizen Keukens vindt plaats om zaterdag 25 juni van 11.00 uur tot 15.00 uur. Marieke van Velthuizen

Feestelijke opening bij Velthuizen Keukens: ‘Een uniek kijkje achter de schermen’

Winkels

WOUDENBERG Na een verbouwing van bijna een jaar opende Velthuizen Keukens eind oktober de nieuwe showroom. Het keukenbedrijf zat altijd ‘verstopt’ boven de Hubo, maar inmiddels prijkt de naam groots op het pand. Eigenaren Bert en Johan van Velthuizen wilden een complete nieuwe verdieping aan keukeninspiratie niet onopgemerkt voorbij laten gaan, maar vanwege de coronapandemie moest de officiële opening worden uitgesteld. Deze maand, op zaterdag 25 juni, is het dan eindelijk tijd voor een groot openingsfeest.

Voor de opening is een speciale feestcommissie in het leven geroepen. Er is dan ook genoeg te doen, zo vertelt commissielid Corine Otten. ,,Natuurlijk willen we iedereen de nieuwe showroom laten zien, maar dat kan natuurlijk ook tijdens de gebruikelijke openingstijden. Om er echt een feestje van te maken hebben we dan ook gezorgd voor verschillende activiteiten. Zo geven we iedereen de kans voor een uniek kijkje achter de schermen, want de deuren naar de werkplekken, personeelskantine en het magazijn zullen wagenwijd open staan.” Tijdens het openingsfeest staan de adviseurs van Velthuizen Keukens klaar om rondleidingen te geven, maar bezoekers zijn natuurlijk ook vrij om te gaan en staan waar ze willen. Daarnaast organiseert het keukenbedrijf ook verschillende activiteiten voor kinderen, zo vertelt Corine. ,,De kids kunnen het bedrijf ontdekken doormiddel van een speurtocht, alleen of met hun ouders. Ook kunnen ze terecht op het kinderplein of aan de kindertafel. Ze kunnen onder andere skelteren, marshmallows roosteren en zich laten schminken. En er valt zelfs iets te winnen met de kleurplatenactie.”

De feestcommissie vraagt belangstellenden om met een lege maag naar de opening te komen. ,,We ontvangen je graag met een verse huisgemaakte koffie en iets lekkers. Daarnaast staan er verschillende foodtrailers klaar voor een heerlijk barbecuebeleving, met onder andere kippendijtjes, Vlaamse frieten en beefburgers. En we zorgen natuurlijk ook voor een verfrissend drankje.” Het openingsfeest van Velthuizen Keukens vindt plaats om zaterdag 25 juni van 11.00 uur tot 15.00 uur. Meer informatie: www.velthuizenkeukens.nl/openingsfeest.

advertentie
advertentie