Locatie nieuwe HEMA
Locatie nieuwe HEMA Rinus van Denderen
Ondernemer in beeld

Vernieuwde Hema opent met verschillende feestelijke acties

12 april 2024 om 14:39 Winkels

SCHERPENZEEL Woensdag 17 april opent wethouder Gerard van Deelen de compleet vernieuwde Hema Scherpenzeel. Na een verhuizing van Plein 1940 naar de Marktstraat 44. Hema-franchiser Henk-Jaap van der Woude: ,,Met het bijna dubbele aantal vierkante meters in de nieuwe winkel, kunnen we echt gaan uitpakken. Bovendien is de look-and-feel van de winkel helemaal aangepast aan de verwachtingen van deze tijd.”

Henk-Jaap, die ook eigenaar is van de Hema-vestigingen in Barneveld, Voorthuizen en Nunspeet, is supertrots wat er de afgelopen tijd is neergezet: ,,Met een vergroting van de winkel van 250 naar 450 vierkante meter kunnen we veel meer bieden. We hebben nu een eigen gebakafdeling en de kledingafdeling voor zowel dames, heren en kinderen is flink uitgebreid. Bovendien is er veel meer loopruimte door bredere gangpaden, belangrijk natuurlijk voor onze klanten met bijvoorbeeld rollators en kinderwagens. Sowieso is het hele bestaande assortiment van onze producten in de winkel aan de Marktstraat breder en groter, en is het winkelgemak verbeterd met nieuwe bewegwijzering.”
,,We kijken als team allemaal uit naar de opening door wethouder Van Deelen, om 9.00 uur. Daarna is iedereen welkom in de nieuwe winkel, op deze prachtige locatie in Scherpenzeel.”

Om de verhuizing en het vernieuwde winkelconcept te vieren zijn er verschillende feestelijke openingsacties: Op 17 april zijn er gratis stroopwafels voor de eerste 200 klanten. Tompouce 2+2 gratis gedurende de eerste vier dagen. Een zak koffiebonen regular voor slechts 6,50 euro, in plaats van 11 euro. Bij een besteding van 10 euro krijgt de klant een gratis Hema-shopper Terugkomvoucher: 5 euro korting op de volgende aankoop bij een besteding van 25 euro. En natuurlijk zijn er rond Koningsdag smaakvolle oranje tompouces verkrijgbaar.

Openingstijden: maandag tot en met donderdag (09.00 - 18.00 uur), vrijdag (09.00 - 21.00 uur), zaterdag (09.00 - 17.00 uur). Hema Scherpenzeel. Marktstraat 44. 3925 JS Scherpenzeel. T: 033 277 4001. www.hema.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie