Vijf Woudenbergse wegen afgesloten tijdens de Vuelta

5 aug, 14:49 Verkeer en vervoer Gemeente Woudenberg
Afbeelding

WOUDENBERG Vijf wegen in Woudenberg zijn op zaterdag 20 augustus geheel of gedeeltelijk afgesloten vanwege de doorkomst van het wielerevenement La Vuelta. De Stationsweg Oost, de Randweg, de Zeisterweg, de Traayweg en de Doornseweg zijn vanaf 14.30 uur afgesloten voor verkeer. Tijdens de wegafsluitingen zijn woningen en/of bedrijven aan het parcours alleen te voet te bereiken. Inwoners kunnen de dorpskern binnenkomen en verlaten via de Geerensteinselaan. 

De Veiligheidsregio Utrecht (VRU) en de provincie Utrecht adviseren om vanaf 12.00 uur geen gebruik meer te maken van deze wegen, vanwege de voorbereidingen.

De tweede etappe van de Ronde van Spanje gaat van ’s Hertogenbosch naar Utrecht en komt daarbij ook door onder meer de gemeenten Utrechtse Heuvelrug, Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg, Leusden, Amersfoort, Soest en Zeist.  

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.