College: ‘actie bij Lambalgen en station’

23 jan, 11:21 Politiek Sven Standhart
Stationsgebouw Woudenberg.
Stationsgebouw Woudenberg.

WOUDENBERG Wethouder Pieter de Kruif gaat na hoe het is gesteld met de staat van onderhoud van de een aantal jaren geleden gerestaureerde Post van Lambalgen. Dat zegde hij woensdagavond toe naar aanleiding van vragen hierover bij de behandeling van het raadsvoorstel tot vaststelling van de nieuwe archeologische kaart in de vergadering van de commissie. Op vragen over de stand van zaken rond het oude stationspand aan de Parallelweg meldde De Kruif al geruime tijd met de eigenaar bekijkt hoe dit opgeknapt kan worden.

Aanleiding tot de commissievragen was een inspraakreactie op de actualisatie van een inwoner van Barneveld. Hij vond dat de gemeente het geld voor de update van het archeologisch beleid praktischer had kunnen besteden aan het..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.