Henk Jan Molenaar bij Hoevelaar fase 3
Henk Jan Molenaar bij Hoevelaar fase 3 SGP

Henk-Jan Molenaar opnieuw lijsttrekker Woudenbergse SGP

30 april 2021 om 19:30 Politiek

WOUDENBERG Het bestuur van de SGP heeft voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 in Woudenberg opnieuw Henk-Jan Molenaar voorgedragen als lijsttrekker. Op maandag 21 juni wordt tijdens de voorjaarsledenvergadering van de lokale afdeling van de SGP over deze voordracht gestemd.

Het bestuur is blij dat de huidige fractievoorzitter opnieuw bereid is om de SGP-kandidatenlijst aan te voeren. ,,Henk-Jan Molenaar heeft in de zeven jaar dat hij nu de lokale aanvoerder is de SGP een duidelijk gezicht gegeven. Binnen en buiten de SGP is er grote waardering voor de wijze waarop hij zijn rol als raadslid en fractievoorzitter vervult. In de gemeenteraad heeft hij door zijn ervaring, kennis en optreden gezag en vertrouwen verworven. We zijn dan ook dankbaar dat hij zich opnieuw beschikbaar heeft gesteld voor een nieuwe periode,” zegt bestuursvoorzitter Frans van de Lagemaat. 

Henk-Jan Molenaar werd in 2014 lid van de gemeenteraad en is sindsdien ook de fractievoorzitter van de SGP. Als de afdeling in juni akkoord gaat met de voordracht, zal hij voor de derde keer lijsttrekker zijn. Molenaar is dankbaar voor het getoonde vertrouwen van het bestuur. ,,Het raadswerk is een verantwoordelijken veelomvattend werk en dat naast het gezin en het reguliere werk. Ik prijs me gelukkig het raadswerk te kunnen doen in een hardwerkend, toegewijd en eensgezind team. Ik hoop ons dorp en onze inwoners ook in een volgende raadsperiode te blijven dienen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie