Afbeelding
Photo by Spacejoy on Unsplash

Tips om je woonkamer helemaal herfstklaar te maken!

Partnercontent

Ondanks de herfst koude dagen met zich meebrengt, is het leuk om het interieur van de woonkamer in de stemming het herfstseizoen te brengen. Dit zal ervoor zorgen dat je wordt omhelsd door een knus gevoel wanneer het weer buiten niet mee zit. Het kan begrijpelijk zijn dat het lastig is om we woonkamer herfstklaar te maken. Wil jij weten hoe je dit kunt doen? Of kun je extra tips gebruiken? Dan zullen wij je hier in dit artikel meer over vertellen. Lees snel verder!

Decoratie inspiratie

De woonkamer is een ruimte die de toon en de sfeer in het huis bepaald. Om deze reden wordt er veel aandacht besteed aan het opleuken en decoreren van de woonkamer. Mensen die zich niet veel bezig met de look van het interieur, kunnen het lastig vinden om hun visie tot leven te brengen. Het kan helpen om te kijken hoe anderen, het decoreren van het huis hebben aangepakt. Hiervoor kan een beroep gedaan worden op Google of Pinterest. Sla leuke plaatsjes en ideeën op en kijk of deze passen bij het idee dat jij in je hoofd hebt. Met deze inspiratie kan er vervolgens online of in fysieke winkels gekeken worden naar artikelen die daarbij aansluiten. Zo zijn er specifieke plekken in de woonkamer waar de focus op gelegd kan worden. Heb jij een eetkamer tafel in de woonkamer? Dan is dit de perfecte perfect plek om te decoreren met een ‘centerpiece’. Dit kan gedaan worden met een houten decoratiestuk, in combinatie met dennenappels en fairy lights. 

Oppervlaktes voor decoratie

Ook een vidaxl salontafel is hier een goede plek voor. Naast een houten decoratiestuk op de tafel, kan er ook gekozen worden voor het plaatsen van geurkaarsen, zoals: pumpkin spice, kaneel, houtachtige geuren of sinaasappel. Naast de tafel oppervlaktes, kunnen ook andere delen van de woonkamer opgeleukt worden, waaronder het plaatsen van dikke wollen dekens op de banken. Andere leuke accessoires zijn decoratie pompoenen in verschillende maten. Door deze pompoenen op een voetstuk  bij de openhaard of vensterbanken te plaatsen, kan er meer diepte en hoogte gecreëerd worden. Tot slot zijn droogbloemen en tarwe in lange vazen naast het tv-meubel, ook een leuke aanvulling om een herfstsfeer te creëren. 

Tot slot, kan herfstdecoratie comfort brengen wanneer het buiten slecht weer is. De oppervlaktes van de eet- en salontafel zijn goede plekken voor een centerpiece. Daarnaast kunnen heerlijke geurkaarsen en gedroogde bloemen en tarwe ook een leuke aanvulling zijn.

advertentie
advertentie