Afbeelding
Foto Unsplash

Je kunt misschien geld besparen op een motorverzekering door polissen te bundelen

9 augustus 2022 om 19:40 Partnercontent

Het kopen van een motorverzekering kan je op de lange termijn geld besparen! Kortingen op meerdere polissen zijn beschikbaar als je je voertuig, huis, motor, en huuraccommodatie bij dezelfde verzekeringsmaatschappij verzekert. Je kunt het misschien zelfs handiger vinden om al je verzekeringen bij dezelfde maatschappij te hebben.

Analyseer de prijzen die door verschillende maatschappijen worden aangeboden

Prijzen van motorrijtuigenverzekeringen worden, net als autoverzekeringen, bepaald door verschillende variabelen, waarvan sommige buiten je invloedssfeer liggen en anderen erbinnen. Je hebt nu waarschijnlijk wel uitgevogeld hoe gevaarlijk je bent als bestuurder op basis van hoeveel je premies zijn in vergelijking met het gemiddelde in je provincie of stad. Een motorverzekering vergelijken is essentieel, je kunt namelijk veel besparen als je vooraf goed onderzoek verricht!

Het is tijd om een verzekering af te sluiten als je alle factoren hebt uitgezocht

Zowel die waaraan je iets kunt veranderen als die waaraan dat niet kan. Vraag naar besparingen als je al een aantal schadevrije jaren hebt opgebouwd, meerdere verzekeringen, of als je je verzekeringspolissen bundelt.

lke offerte moet dezelfde of zo dicht mogelijk bij dezelfde hoeveelheid dekking hebben als haalbaar is. Wat als een offerte je niet bevalt? Nu je toch bezig bent, vergelijk de tarieven van een nieuwe autoverzekering!

Veel factoren beïnvloeden de gemiddelde kosten van een motorverzekering

Een verzekeringspremie van 200 - 500 per jaar kan geboden worden aan iemand van begin twintig die een paar keer per jaar op zijn motor rijdt en alleen maar dekking zoekt voor aansprakelijkheidsverzekeringen. Echter kan het bedrag dat je betaalt voor een nieuwe motorverzekering verschillen per provincie, de motor die je rijdt, en inderdaad zoals hierboven beschreven: de leeftijd. 

Laat dit je er niet van weerhouden om op de motor te stappen, een motorverzekering afsluiten is in de meeste gevallen zo geregeld!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie