Afbeelding
Foto Hoesjesdirect.nl

Plak je portemonnee achter op een hoesje van Apple

Partnercontent

Steeds minder Nederlanders nemen nog een fysieke portemonnee mee, wanneer zij op pad gaan. Deze trend is al enkele jaren gaande, mede door de introductie van de kaarthouders. Deze zijn vaak veel kleiner dan een volwaardige portemonnee en daardoor makkelijker mee te nemen in je broek- of jaszak. Daar komt bij dat contant geld nauwelijks nog gebruikt wordt. In het bijzonder in de huidige tijd van corona. Apple heeft een nog beter alternatief dan de pashouders; een hoesje Apple in combinatie met de MagSafe wallet. Deze MagSafe wallet is een pashouder voor één of twee pasjes, welke je achterop je telefoon klikt middels een magneet. Zo heb je aan je telefoon genoeg om boodschappen te kunnen gaan doen!

MagSafe wallet compatibel met verschillende hoesjes

Je hoeft overigens niet voor een hoesje van Apple zelf te kiezen, wanneer je de MagSafe wallet wilt gebruiken. Ook goedkope telefoon hoesjes bieden de mogelijkheid om zo’n pashouder achterop je telefoon te klikken. Let op, niet ieder hoesje is compatibel met deze technologie. Zo kan het hoesje te dik zijn, waardoor de magneetverbinding niet sterk genoeg is. De MagSafe wallet zal hierdoor al snel van je telefoon glijden. In de beschrijving van hoesjes die online verkocht worden lees je vaak meer over de compatibiliteit met deze technologie van Apple. Er zijn inmiddels verschillende modellen van de iPhone uitgebracht, die deze techniek ondersteunen.

Mogelijkheid om je portemonnee te volgen

Een voordeel van de MagSafe wallet in combinatie met een bijpassend telefoonhoesje is niet alleen, dat de MagSafe wallet kleiner is dan de gemiddelde pashouder. Ook biedt Apple je de mogelijkheid om de pashouder te volgen. Wanneer je deze per ongeluk ergens vergeten bent, kun je op je iPhone zien waar de pashouder ligt. Let op, dit kan alleen als de pashouder in de buurt van een andere iPhone of iPad achtergebleven is. Dit hoeft logischerwijs niet je eigen apparaat te zijn. De werking van de MagSafe wallet komt hiermee overeen met de werking van de Apple AirTag. Deze AirTag zendt eveneens signalen uit, wanneer deze zich in de buurt van een iPhone of iPad bevindt. De AirTag is ideaal voor het volgen van je huisdier of bijvoorbeeld je kinderen.

Helemaal zonder portemonnee nog weinig gekozen 

In de basis is het meenemen van een MagSafe wallet van Apple niet meer nodig. Immers, de meeste pasjes kun je tegenwoordig koppelen aan je mobiele telefoon. Denk aan de Bonuskaart voor de Albert Heijn, de klantenkaart van Jumbo en de pas voor de bouwmarkt. Ook een pinpas koppel je tegenwoordig aan de apps op je telefoon, om met je smartphone af te kunnen rekenen in de winkel. Toch zijn er nog weinig consumenten die helemaal zonder pinpas van huis gaan. Daarbij is het bijvoorbeeld nog niet mogelijk om een ov-chipkaart te digitaliseren. Het maakt dat je deze fysieke kaart vaak nog mee moet nemen onderweg. Niet ondenkbaar is dat er de komende jaren steeds meer passen digitaal worden aangeboden, wat de portemonnee minder noodzakelijk maakt. 

advertentie