Afbeelding
Pieter Hulleman

Maak de blits met automatten in jouw persoonlijke stijl

31 mei 2021 om 16:09 Partnercontent

Voor veel bestuurders zijn automatten niet meer dan elementen die op de vloer liggen. Ze worden zo nu en dan eens uitgeklopt en verder wordt er niet naar omgekeken. Dat is jammer. Want van automatten kun je echte blikvangers maken in het auto-interieur. Legde jij tot nu toe ook altijd zwarte of grijze vloermatten neer, die de aandacht vooral niet te veel mochten trekken? Vanaf vandaag kun je daar verandering in brengen met een luxe en stijlvolle mattenset. Die zijn verre van uniform en saai en mogen absoluut worden gezien!

Ben je op zoek naar automatten in België of Nederland van hoogwaardige kwaliteit? In dit artikel inspireren we je graag met de veelzijdige mogelijkheden van de online specialist Mijnautomatten.nl.

Pasvormmatten

Natuurlijk is het een eerste vereiste dat de matten in je auto naadloos passen en niet verschuiven. Daarom staan die uit het assortiment van de gerenommeerde webshop ook wel bekend als pasvormmatten, die speciaal voor specifieke automerken en modellen worden gemaakt. Op die manier bieden ze optimale bescherming voor de bekleding van de vloer. Daarnaast blijven de automatten stevig op hun plek liggen en kunnen ze tijdens het rijden niet verschuiven. Dat is ook te danken aan de bevestigingssystemen die gelijk zijn aan die van de originele matten. Daarom draagt de automattenset ook bij aan veiligheid tijdens het rijden. Het bestellen van de juiste automatten voor jouw bolide werkt bij Mijnautomatten.nl makkelijk en snel. Het enige wat je hoeft te doen, is het invoeren van je kenteken of het merk en het model van je auto.

Weerspiegeling van jouw stijl 

Heb je het juiste formaat geselecteerd? Dan is het tijd om het materiaal en de kleur van de matten te kiezen. Het prettige aan het bestellen van een set is dat je zowel de automat aan de bestuurderskant als die aan de kant van de bijrijder kunt vernieuwen. Zo krijgt het gehele interieur een mooie, nieuwe uitstraling. Voor het materiaal kun je kiezen voor Naaldvilt, Velours Classic of Velours Premium. Ga je voor een robuuste look? Dan is het slijtvaste Naaldvilt een goede optie. Wil je juiste een meer luxe uitstraling creëren? Kies dan voor een van de twee soorten Velours. Deze stof is zeer sterk en voelt tegelijkertijd zacht aan. Je kunt je nieuwe automatten er bovendien een karakteristieke touch mee geven. Want Velours Classic en Velours Premium zijn beschikbaar in eigentijdse kleuren zoals: beige, rood en blauw.

Je geeft de vloermatten de ultieme finishing touch door een mooie afwerking voor de rand te kiezen. Door ze te laten afwerken met nubuck, garen of een geweven band, weerspiegelen ze jouw persoonlijke stijl tot in de finesse.

Vloermatten van rubber 

Zie je de stijlvolle nieuwe matten al in je auto liggen? Dat kunnen we ons indenken. Want je maakt hiermee helemaal de blits. Heb jij een baan waarbij er dagelijks veel zand, modder en vocht aan je schoenen komt? Dan vind je bij Mijnautomatten.nl overigens ook rubber automatten. Hiermee kun je het interieur van je auto eenvoudig schoonhouden en onderhouden. Daarnaast bieden ze door het antislip oppervlakte voldoende grip, zijn ze gemakkelijk te bevestigen en blijven ze perfect liggen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie