3 SEPTEMBER REGIOBANK POORTZANGERS FESTIVAL IN WOUDENBERG

7 juli 2022 om 15:48 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 3 september vindt in Woudenberg al weer voor de 14e keer het RegioBank Poortzangers Festival plaats.  De afgelopen 2 jaar kon het festival vanwege COVID-19 niet doorgaan maar dit jaar kan het gelukkig weer!

In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt het festival dit jaar plaats in de Dorpsstraat, tussen de Aldi en de GGD Testlocatie (voorheen Takko) zal de Dorpsstraat worden afgesloten voor het verkeer.

Gastoptredens zijn er van de koren ‘” De Parlevinkers” en “De Ankervelders”, de 3 koren zullen elkaar afwisselen gedurende de middag en om de beurt een aantal nummers ten gehore brengen.

Het festival begint om 13.30 uur en wordt om 17.30 uur afgesloten met een gezamenlijk optreden van de koren. Gedurende de dag zijn in de Dorpsstraat hapjes en drankjes verkrijgbaar.

De Poortzangers zingen in een samenstelling van bijna 60 zangers en muzikanten diverse soorten liedjes waaronder zeemansliedjes. Nieuwe leden zijn van harte welkom, kijk op de website www.poortzangers.nl voor meer informatie! Repetitieavonden zijn om de 2 weken op donderdagavond in De Harmonie, geïnteresseerden zijn welkom om een repetitieavond bij te wonen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie