De gezellige sfeer tijdens het benefietconcert is op deze foto goed te zien.
De gezellige sfeer tijdens het benefietconcert is op deze foto goed te zien. Hannie van de Veen

Benefietconcert voor Hotel Schimmel en 't Spoor

28 juli 2020 om 14:25 Overig

WOUDENBERG Zeven Tinten Grijs gaf zaterdagavond bij Hotel Restaurant Schimmel 1885 een benefietconcert met pop, soul en rockmuziek. Tijdens de afwisselende live muziek uit de jaren '60 en '70 werd een driegangenmenu geserveerd waar de gasten voor konden reserveren.

NAUWELIJKS INKOMSTEN De herenzanggroep wilde op deze wijze zowel Hotel Schimmel een steuntje in de rug bieden in deze moeilijke coronatijd als Buurtvereniging 't Spoor steunen met een deel van de opbrengst. De Buurtvereniging moest al haar activiteiten de afgelopen maanden cancelen terwijl ze juist hoopten hun 50-jarig bestaan te kunnen vieren. Doordat de activiteiten vervielen waren er ook nauwelijks inkomsten. Ook Hotel Schimmel zag na de grootscheepse verbouwingen van afgelopen jaren de inkomsten onverwacht wegvallen. Zij ondersteunden de buurtvereniging tijdens de verplaatsing van het Buurthuis zoveel zij konden en dat wordt zeer gewaardeerd.

VERRASSINGSDESSERT In totaal maakten bijna dertig Woudenbergers van dit muzikale arrangement gebruik om een gezellige avond uit te zijn met heerlijk eten en gezellige muziek. Meer gasten waren vanwege de RIVM-maatregelen nauwelijks mogelijk. Martin Rellum vertelde namens de Zeven Tinten Grijs: ,,Voor ons is optreden leuk om te doen en dan is het een kleine moeite om anderen hiermee te steunen. Het plan voor deze geslaagde seizoensafsluiting ontstond vorige week en is in korte tijd gerealiseerd. We hopen op een ruime opbrengst."

Jos Traa van Hotel Schimmel: ,,Het is heel leuk dat ze dit georganiseerd hebben voor ons. Daar zijn we heel blij mee." De kok van Hotel Schimmel had voor 37,50 euro een gevarieerd menu samengesteld waarbij als voorgerecht gekozen kon worden uit carpaccio, champignonsoep of paté en serranoham. Het hoofdgerecht bestond uit varkenshaas, kipsaté of diamanthaas. Het dessert was een verrassing van de kok.

De mannen zongen onder andere pop, soul en rockmuziek.
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie