Het gezellige buitenterras van het Huiskamercafé.
Het gezellige buitenterras van het Huiskamercafé. Hannie van de Veen

Openingsweek van de Huiskamer van Woudenberg

3 september 2019 om 17:12 Overig

WOUDENBERG Na de zomervakantie gaan veel activiteiten weer van start. Zo is maandag ook de openingsweek van de Huiskamer van Woudenberg begonnen. Als start van het nieuwe seizoen vond een 'Housewarming' met een hapje en een drankje plaats in het Huiskamercafé.

Dinsdag hield Oud Woudenberg een historisch kijkcafé met als thema Verdwenen Woudenbergs Erfgoed. Ook startte het Trefpunt dinsdag weer.

Op woensdag was er een speciaal LunchCultUurtje met een High Tea vanwege het 5-jarig bestaan. Jongeren vanaf 12 jaar kunnen donderdag om 16.00 uur gamen en pizza bakken. Ook is er 's avonds om 20.00 uur voor 19,50 euro een snelcursus 'wijnproeven'. Op vrijdag is iedereen welkom in het Huiskamercafé voor koffie en wat lekkers. Voor de eerste 100 aanwezigen is er een goodiebag. De Open Avond van Kunst en Cultuur, Vluchtelingenwerk, Filmhuis, Hip en Handgemaakt, Bibliotheek en Studiecentrum 's avonds van 19.00 tot 21.00 uur past goed in deze actieweek. Ook de cursistenexpositie 'Kleurrijk Talent' is nog te zien.

Op zaterdag is de tweede editie van ‘Op de koffie bij...’. Deze keer kunnen inwoners van 10.30 uur tot 12.00 uur op de koffie bij burgemeester Titia Cnossen en kinderburgemeester Rosa Kelder in het Huiskamercafé. ,,Altijd al eens willen weten wat de kinderburgemeester doet? Of waarom ze beiden burgemeester wilden worden? En komt er een nieuwe kinderburgemeester? Kom dan langs en vraag hen, onder het genot van een kopje koffie, het hemd van hun lijf'', aldus de organisatie. Alles in een informele, laagdrempelige en positieve sfeer.

's Avonds is er om 18.00 uur voor 12,50 euro een MultiCultimaaltijd met door nieuwe Woudenbergers bereide gerechten. De actieweek wordt 8 september om 14.30 uur afgesloten door Samen op Zondag van Coalitie Erbij.

Meer informatie via www.cultuurhuiswoudenberg.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie