Wim van Velzen en Gert Molenaar tekenen de sponsorovereenkomst
Wim van Velzen en Gert Molenaar tekenen de sponsorovereenkomst Sander Wels

Nijborg groep BV wordt zaalsponsor voor harmonievereniging ons genoegen en onthult nieuwe concertzaalnaam

13 september 2023 om 18:09 Muziek

WOUDENBERG Op woensdag 6 september markeerde een belangrijk moment voor harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude, want de Nijborg Groep BV werd officieel aangekondigd als de nieuwe zaalsponsor. Gert Molenaar van Nijborg en het bestuur van Ons Genoegen zetten hun handtekeningen onder de overeenkomst en onthulden tevens de nieuwe naam van de concertzaal in ‘t Podium: de Nijborgzaal.

Met meer dan 40 jaar ervaring is de Nijborg Groep BV een gevestigde en leidende bedrijfsgroep in het dorp. Gert Molenaar van Nijborg benadrukt het belang van lokale betrokkenheid: “We zijn dagelijks bezig met het benutten van onze talenten binnen ons bedrijf. We dragen graag ons steentje bij aan de ontwikkeling van andere Renswoudse talenten. Het is geweldig om dit onder andere te kunnen doen door Ons Genoegen te ondersteunen.”

Wim van Velzen, de penningmeester van Ons Genoegen, is verheugd over de nieuwe samenwerking: “Nijborg zal ons de komende drie jaar financieel ondersteunen. Dit stelt ons in staat om hoogwaardige muzieklessen voort te zetten en prachtige concerten te blijven organiseren.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie