Jaan Hartog-van den Berg blaast 107 kaarsjes uit: ‘Het leven is nog steeds een feest’

27 september 2022 om 16:45 Mensen Christine Schut
Jaan Hartog-van den Berg als stralend middelpunt van haar koffiegroepje.
Jaan Hartog-van den Berg als stralend middelpunt van haar koffiegroepje.

WOUDENBERG ,,Zoals het leven nu gaat, is het prima.” De geboren en getogen Woudenbergse Jaan Hartog-van den Berg vierde gisteren haar 107e verjaardag. Vieren inderdaad, want het leven is voor haar nog steeds een feest. Op dinsdagochtend is ze te vinden bij een eetcafé in haar woonplaats Baarn om, onder het genot van een koffie verkeerd, de toestand in de wereld door te nemen en bij te praten.

Want mevrouw Hartog volgt het nieuws nog op de voet. Zo leest ze drie kranten. Afgelopen dinsdag mocht uw verslaggever aanschuiven bij het koffiegroepje. ,,We zijn met een man of acht, vandaag kon een aantal niet”, legt Jaap Janmaat uit. Hij is vandaag de enige man in het gezelschap dat wordt gecompleteerd door Hanny Rademaker en Lonneke van Veen.

J..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.