Magda Jansen maakt burgemeestersdroom waar: ‘Als ik iets wil, doe ik daar alles voor’

24 jan 2022, 09:07 Mensen
Gemeente Woudenberg
Haar zelfverzekerde ‘recht-op-het-doel-af-mentaliteit’ heeft Magda Jansen op 33-jarige leeftijd het burgemeesterschap bezorgd.
Haar zelfverzekerde ‘recht-op-het-doel-af-mentaliteit’ heeft Magda Jansen op 33-jarige leeftijd het burgemeesterschap bezorgd.

WOUDENBERG Ze is pas 33, maar heeft inmiddels al een schat aan ervaring opgedaan met het openbaar bestuur. Magda Jansen-van Harten, de nieuwe jongste burgemeester van Woudenberg én van Nederland, weet wat ze kan en zit boordevol ambitie. Zeker als het gaat om haar nieuwste uitdaging: een goede burgemeester zijn voor Woudenberg.

Als ik iets wil, dan doe ik daar alles voor’’, zei Jansen tijdens haar installatie als nieuwe eerste burger van Woudenberg. Haar – ondanks haar jonge leeftijd - indrukwekkende loopbaan onderstreept dat. 

Geboren in Katwijk aan Zee, opgegroeid in Amersfoort en Hoevelaken, toog de oud-leerlinge van het Van Lodensteincollege naar Amsterdam om aan de Vrije Universiteit geschiedenis te gaan studeren. Een ..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.