Afbeelding
Camping 't Boerenerf

Woudenbergse campinghouders zijn tevreden: ‘Het is gezellig druk’

13 augustus 2021 om 17:11 Maatschappelijk

WOUDENBERG Door de coronamaatregelen waren mensen terughoudend met het boeken van vakanties. Dit was in het voorjaar een zorg voor de Woudenbergse campinghouders. Nu genieten zij van de goede sfeer en het feit dat het gezellig druk is.

Julianne van de Lagemaat van Vakantiepark De Heigraaf ziet dat mensen blij zijn dat ze weer op vakantie kunnen. ,,Dat maakt het voor ons ook leuk. Er zijn heel veel kinderen die lekker genieten en doordat het soms wat minder goed weer is meedoen aan de buitenactiviteiten op de camping op het gebied van sport en spel, zoals volleybal en voetbal.” Zij heeft het idee dat mensen iets meer vakantie vieren in Nederland en geeft aan dat misschien een enkeling last minute heeft afgezegd om toch naar het buitenland te gaan. Zij heeft echter bijna geen afzeggingen gehad.

Marjan Snoei van Camping Klein Oudenhorst vertelt blij dat de camping helemaal vol zit. ,,Qua type klanten is het van alles wat. Naast onze vaste gasten hebben wij nieuwe gasten die door corona er bewust voor kiezen om dit jaar niet naar het buitenland te gaan en vakantie te vieren in eigen land. Ook hebben wij nieuwe gasten die altijd in Nederland vakantie vieren en dit jaar bij ons komen. Gelukkig hebben ze ons weer weten te vinden.”

Gerard Donselaar van Camping- en Kampeerboerderij ‘t Boerenerf geeft aan dat de camping nagenoeg vol is. ,,We hebben zelfs een familie die eerst in Frankrijk op vakantie is geweest en vervolgens bij ons nog op de camping kwam staan.” Hij heeft bijna geen afzeggingen van gasten die alsnog naar het buitenland zijn gegaan. ,,Misschien een enkeling, Soms proef je dat wel eens.” De sfeer is buitengewoon goed volgens hem. ,,Ik rijd altijd met de huifkar voor de gasten. Dit jaar merkte je echt dat de kinderen door corona iets gemist hebben. ‘Bedankt boer’ riepen ze laatst na afloop in koor.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie