Sinterklaas is vorige week zaterdag warm onthaald in Woudenberg. Op woensdagmiddag 4 december verzorgt het Cultuurhuis een Alles Kidz Sinterklaasfeestje.
Sinterklaas is vorige week zaterdag warm onthaald in Woudenberg. Op woensdagmiddag 4 december verzorgt het Cultuurhuis een Alles Kidz Sinterklaasfeestje. Ab van de Pol

Sinterklaasfeestje in Cultuurhuis

23 november 2019 om 07:03 Maatschappelijk

WOUDENBERG Het Cultuurhuis, de Huiskamer van Woudenberg, verzorgt op woensdagmiddag 4 december een Alles Kidz Sinterklaasfeestje. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen pepernoten bakken in het Huiskamercafé en sinterklaasknutselen met de creatievelingen van Hip & Handgemaakt.

Na een uurtje bakken en knutselen, beleven de kinderen spannende avonturen tijdens de film `Sinterklaas en de vlucht door de lucht`. In de film vraagt de verwende Floor aan haar steenrijke vader een zwembad vol chocolademunten. Wanneer zelfs Sinterklaas hem niet kan helpen, ontvoert hij de Sint met zijn luchtballon. In ruil voor 1 miljoen munten zal hij Sinterklaas vrijlaten.

Het Sinterklaasfeestje begint om 15.00 uur en kost € 3,00 per persoon. Aanmelden vooraf is nodig en kan via info@cultuurhuiswoudenberg.nl. www.cultuurhuiswoudenberg.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie