Afbeelding
Gemeente Ede

Ledenvergadering NPV-thuishulp over de toekomst van de zorg in Woudenberg

11 april 2024 om 14:16 Maatschappelijk

WOUDENBERG Op woensdag 17 april wordt de ledenvergadering van de NPV-thuishulp in Woudenberg gehouden. Het openbare deel hiervan start om 20.15 uur met een inloop met koffie en thee, waarna om 20.30 uur de vergadering begint. Een belangrijk thema komt aan de orde, namelijk: de toekomst van de zorg in Woudenberg.

Door middel van een forum zal er over dit thema worden nagedacht. Aan het forum zullen de volgende personen deelnemen: Gerben Heldoorn (directeur Kom Over En Help en fractievoorzitter SGP), Johan Polder (gezondheidseconoom bij het RIVM en de Universiteit van Tilburg), Gerwin Kruif (manager woonzorgcentrum Groenewoude), Ina Wolvers (werkzaam bij Curadomi thuiszorg) en Elly Moerdijk (coördinator NPV-thuishulp). Rien Moerdijk (voorzitter NPV Woudenberg) zal de forumdiscussie leiden.

Uiteraard is het mogelijk om vragen te stellen aan de forumleden. De organisatie hoopt op deze manier een vruchtbare discussie te hebben over een onderwerp wat ons aller aandacht nodig heeft, aldus NPV-thuishulp. De ledenvergadering wordt gehouden in basisschool De Wartburg, Laan 1940-1945 33. Ter bestrijding van de onkosten zal er een collecte gehouden worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie