de octopus in trek bij kinderen
de octopus in trek bij kinderen Yvonne Poot

Kermis keert terug in Woudenberg

27 maart 2023 om 17:46 Evenementen

WOUDENBERG Ook dit jaar organiseert St. Haantjesdag Woudenberg de jaarlijkse kermis op het parkeerterrein aan de J.F. Kennedylaan. De kermis gaat open op woensdag 29 maart om 13.45 uur en wordt 1 april afgesloten om 22.00 uur met een spectaculair vuurwerk vanaf de Wipperveldbrug. De openingstijden zijn woensdag en donderdag van 14.00 tot 22.00 uur en vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 23.00 uur. Ook zijn er weer zoals vanouds op woensdagmiddag speciale prijzen.

,,Naar aanleiding van een verzoek dat we vorig jaar kregen, testen we op donderdag van 15.00 tot 16.00 uur een prikkelarme kermis, zodat ook diegenen die normaliter beïnvloed worden door het vele licht en geluid, van de kermis kunnen genieten’’, laat de organisatie weten.

De organisatie streeft net als vorig jaren naar een kermis zonder problemen. Zij stelt nadrukkelijk dat het gebruik van en handel in drugs en alcohol ten strengste verboden zijn. De organisatie zal in samenwerking met de politie iedereen die zich niet aan deze simpele regel wenst te houden van het kermisterrein verwijderen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie