Burgemeester Titia Cnossen verrast het personeel van de Jumbo met een gezond cadeau.
Burgemeester Titia Cnossen verrast het personeel van de Jumbo met een gezond cadeau. Gemeente Woudenberg

Gemeente bedankt Woudenbergse ondernemers voor hup bij corona-aanpak

15 oktober 2020 om 22:24 Corona

WOUDENBERG BurgemeesterTitia Cnossen heeft donderdag een aantal Woudenbergse ondernemers in het zonnetje gezet vanwege hun hulp bij het bestrijden van het coronavirus. Medewerkers van Albert Heijn, Aldi, Blokker, Jumbo, Gerdo Hardeman Profile en de Hoogvliet zorgden sinds maart voor de hekken met de Woudenbergse banners met daarop de boodschap om afstand te houden en drukte te vermijden  Ze hebben de hekken steeds buitengezet en weer binnengehaald. En met succes: ,,De boodschap kunnen we inmiddels wel dromen: houd afstand en vermijd drukte.’’ Om hen te bedanken voor hun hulp bracht Cnossen de winkeliers een gezonde traktatie voor het personeel: een doos vol gezonde snacks, van nootjes tot granenrepen.

Binnenkort haalt de gemeente de hekken weg en maken ze plaats voor de op de straat gespoten boodschap afstand tot elkaar te houden. Voor de deur van de Blokker is deze boodschap al te zien.

Medewerkers van de Aldi in Woudenberg krijgen van burgemeester Titia Cnossen een doos vol gezonde lekkernijen.
Ook het personeel van de Albert Heijn krijgt een gezond cadeautje voor het steeds weer binnen- en buiten zetten van de hekken met de 'anticoronabanners'.
Fietsspecialist Gerdo Hardeman krjgt de gemeentelijke traktatie uit handen van burgemeester Titia Cnossen.
Burgemeester Titia Cnossen trakteert het personeel van de Hoogvliet.
Een gezond cadeau voor het personeel van de Blokker.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie