Afbeelding
VRU

Woudenberg sluit zich aan bij ‘hou vol-campagne’ tegen corona

11 september 2020 om 07:36 Corona

WOUDENBERG De gemeente Woudenberg heeeft zich aangesloten bij de campagne ‘Hou vol, zo houden we corona onder controle’. De Veiligheidsregio Utrecht startte deze campagne afgelopen week samen met de 26 Utrechtse gemeenten. Hiermee willen de gemeenten door middel van een positief geheugensteuntje en een hart onder de riem alle inwoners van de provincie Utrecht aanmoedigen vol te houden en de maatregelen te blijven volgen. 

,,Veel Woudenbergers houden zich gelukkig goed aan de coronamaatregelen’’, licht burgemeester Titia Cnossen de Woudenbergse deelname aan de campagne. toe.  ,,Toch is het soms ook weleens lastig. Maar het blijft belangrijk. Want het aantal besmettingen neemt de laatste tijd weer toe. Anderhalve meter afstand houden, vaak je handen wassen, thuisblijven bij klachten en je laten testen. Met hart voor elkaar moet Woudenberg dit volhouden. Want’’, stelt ze, ,,Het coronavirus is nog niet klaar met ons. Door je aan de basisregels te houden bescherm jij je opa en oma of dat familielid met een kwetsbare gezondheid. Zo zorg je ervoor dat de zorg het aan blijft kunnen en het land niet opnieuw op slot gaat. Dat gaat ons in Woudenberg gewoon lukken. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dit met elkaar zo goed mogelijk proberen te doen. Want ook op afstand hebben we in Woudenberg hart voor elkaar. Dus hou vol Woudenberg.”

De gemeente Woudenberg wijst erop dat de basisregels onveranderd zijn. ,,Maar voor de zekerheid een opfrisser: Houd anderhalve meter afstand; Blijf thuis bij klachten en laat je testen; Blijf weg van drukke plekken; Was vaak je handen; Werk zoveel mogelijk thuis.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie