'Sanne' werd in juni 2022 voor het eerst opgevoerd.
'Sanne' werd in juni 2022 voor het eerst opgevoerd.

Filmvoorstelling Sanne van Stichting Oud Woudenberg is terug

8 november 2023 om 16:58 Activiteiten

WOUDENBERG Dit voorjaar verzorgde Stichting Oud Woudenberg een aantal voorstellingen van de film Sanne, naar het gelijknamige theaterstuk. De belangstelling voor de uitvoeringen was toen erg groot en ook was er veelvuldig de vraag “komen er nog meer mogelijkheden om te kijken”? En ja, er komt een nieuwe kans!

Het plattelandstheaterstuk `Sanne` is in juni 2022 live opgevoerd op de grens van Woudenberg en Scherpenzeel en was een groot succes. Van die voorstelling is een filmvertoning gemaakt door de initiatiefnemers van `Sanne`. Tijdens het Historisch Kijkcafé op dinsdagmiddag 21 november en donderdagavond 23 november is deze filmvertoning te zien in het Cultuurhuis. Het is een film van ongeveer 2 uur waar het leven op de boerderij, het gezin, de verbinding tussen stad en platteland, de schaalvergroting en de regelgeving centraal staan. Alle spelers komen uit Woudenberg en Scherpenzeel. En de muziek is van de band `The Railrood Thunderbirds`, waarvan de leden ook uit Scherpenzeel en Woudenberg komen. Voor iedereen die destijds geen kaartje kon bemachtigen, is dit een mooie herkansing. 

Gezellig en informatief 

Het Historisch Kijkcafé van Oud Woudenberg is altijd gezellig en informatief, en wordt regelmatig georganiseerd maar iedere keer met een ander lokaal onderwerp. Wees welkom.     

Praktische informatie: dinsdagmiddag 21 november om 15.00 uur, donderdagavond 23 november om 19.30 uur. Inloop is dertig minuten voor aanvang. Toegang € 5,00 p.p. De netto-opbrengst is bestemd voor de Stichting Vrienden van Groenewoude. Verplicht reserveren: info@cultuurhuiswoudenberg.nl of bij de balie. Ter plekke pinnen of contant betalen. Locatie: Cultuurhuis Woudenberg, Huiskamer, Dorpsstraat 40. www.cultuurhuiswoudenberg.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie