De Nieuwjaarsbijeenkomst werd gehouden in MFC De Schans in Woudenberg.
De Nieuwjaarsbijeenkomst werd gehouden in MFC De Schans in Woudenberg. Gerrit Grotentraast

Nieuwjaarsbijeenkomst bij Senioren Belangen: ‘Kijken terug op een succesvol jaar’

Activiteiten

WOUDENBERG Na een gedwongen pauze van twee jaar vanwege de coronamaatregelen konden de leden van Senioren Belangen elkaar op vrijdag 6 januari eindelijk weer op ouderwetse wijze een voorspoedig en gezond nieuwjaar toewensen tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst die werd gehouden in MFC De Schans in Woudenberg. De dames van de activiteitencommissie, ondersteund door een aantal vrijwilligers, hadden weer voor diverse hapjes gezorgd en aan de bar kon men terecht voor een glaasje wijn, een advocaatje met slagroom of een ander drankje.

Voorzitter Frits Velker memoreerde in zijn toespraak dat Senioren Belangen terug kan kijken op een succesvol jaar. Hij roemt de prettige samenwerking in het bestuur en de betrokkenheid van de leden. Dit komt tot uitdrukking in een groeiende belangstelling voor de georganiseerde activiteiten, dusdanig zelfs dat activiteiten als gezamenlijke maaltijden niet meer op één dag gehouden kunnen worden, maar vanwege de beperkte capaciteit in MFC De Schans over twee dagen moeten worden verdeeld.

Ook voor het komende jaar staan er weer diverse activiteiten op het programma. Frits wees ook op het belang van dienstverlening aan de leden, zoals bijvoorbeeld de belastingservice. Het ‘belastingteam’ is recent weer aangevuld met twee nieuwe krachten.  Inherent aan een seniorenvereniging als Senioren Belangen is dat er jaarlijks leden ontvallen. Ondanks de coronaperikelen is de daling van het ledental in de afgelopen jaren gelukkig beperkt gebleven. Om ook op wat langere termijn een bloeiende vereniging in stand te kunnen houden is het echter noodzakelijk dat er ook voldoende aanwas is van nieuwe leden.

Voorzitter Velker deed daarom een beroep op de leden om in hun omgeving, familie of kennissenkring mensen enthousiast te maken voor het lidmaatschap van Senioren Belangen. Meer informatie is te vinden op www.seniorenbelangen.net of telefonisch via Jan Harskamp op telefoonnummer 033-2863461.

advertentie
advertentie