Schrijf je in: Voorjaarstoernooi Tennisvereniging 't Schilt

30 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

In een tijd waar sneeuwstormen het dagelijks leven in New York stil liggen, Taiwan en Japan de koudste winter in jaren doormaken en we in Nederland 'warmte records' in december breken, denk ik dat we wel kunnen stellen dat de natuur in de war is. Niets is zeker qua weer betreft, maar één ding dat wel zeker is, is dat het VOORJAARSTOERNOOI weer plaats zal vinden van 26 maart tot en met 3 april bij tennisvereniging 't Schilt in Woudenberg.

Pasen valt vroeg dit jaar, en de scherpe lezers onder ons hadden vast al opgemerkt dat deze feestdagen inderdaad tijdens dit toernooi vallen. Daarom willen wij jullie er alvast op attenderen dat er op zondag eerste paasdag NIET gespeeld zal worden. Op maandag tweede paasdag zullen wedstrijden de hele dag door gespeeld worden.

Dus: haal je tennisrackets uit de kast, bereid je voor op de competitie, overtuig anderen leden en teamgenoten om dit ook te doen en doe mee aan een ontzettend gezellig en leuk toernooi door je in te schrijven via www.toernooi.nl

De niet tennissers onder ons willen we ook van harte uitnodigen om de gezelligheid van onze club te ervaren tijdens het kijken van mooie en spannende wedstrijden en het nuttigen van een heerlijk hapje en/of drankje natuurlijk.

We kijken uit naar jullie inschrijven en aanwezigheid en zien jullie graag op of naast de baan!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie