Informatiebijeenkomst over museumgroep in bieb Woudenberg

2 september 2014 om 00:00 Activiteiten

WOUDENBERG - De Bibliotheek Woudenberg houdt donderdag 11 september een informatiebijeenkomst over zogenaamde museumgroepen. Museumgroepen gaan zes keer per jaar samen op stap om met elkaar dieper in te gaan op de verworvenheden van de Nederlandse cultuur. Cultuur beleven doe je samen, is het uitgangspunt. Hebt u belangstelling, maar weet u niet zeker of het wat voor u is? Kom dan vrijblijvend naar de bijeenkomst, die om 10.30 uur begint.

Een museumgroep bezoekt vijf a zes musea per jaar. Voorafgaand aan het bezoek nemen de deelnemers (veelal 50-plus) de informatie uit de museumwijzer door. Zo bezoeken ze het museum goed voorbereid. Na afloop bespreken de groepen de discussievragen die deel uit maken van de museumwijzer. Vaak is er een extra activiteit verbonden aan het museumbezoek, een stadswandeling, het volgen van een lezing of het bezoek aan een atelier.

De toegang voor de informatiebijeenkomst is gratis. Aanmelding vooraf wordt op prijs gesteld. Dit kan op www.bibliotheekeemland.nl. Telefonisch aanmelden kan ook via 033-4631914. Bent u verhinderd maar hebt u wel belangstelling, dan kunt u dit melden bij Stichting Senia, op het telefoonnummer 0570- 562656, of stuur een e-mail naar info@senia.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie