Afbeelding
WH Fotografie

Duitse politie arresteert verdachte van steekpartij in Scherpenzeel

18 maart 2024 om 12:48 Misdaad

SCHERPENZEEL De verdachte van de steekpartij, afgelopen zondag in Scherpenzeel, is aangehouden in Duitsland. Het gaat om een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. 

Dat heeft de politie Oost-Nederland maandag bekendgemaakt. ,,Na gezamenlijke inspanning met de Duitse politie is één persoon in Duitsland aangehouden’’, laat een woordvoerder weten. De politie gaat vooralsnog niet uit van meerdere verdachten.

Bij de steekpartij in de Dorpsstraat in Scherpenzeel raakten zondagochtend twee personen zwaargewond. Zij zijn volgens de woordvoerder buiten levensgevaar.

Wat zondagochtend precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. ,,De toedracht van het steekincident hebben we nog steeds in onderzoek’’, aldus de woordvoerder. 

Na de melding werden meerdere politie-eenheden naar de Dorpsstraat gestuurd, evenals meerdere ambulances. Ook werd per helikopter een traumateam ingevlogen. Verder werd Burgernet ingeschakeld. Daarop liet de politie weten te zoeken naar een man van ongeveer 30 jaar oud met een ‘Oost-Europees’ uiterlijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie