DES: ‘Visie op de Retail is niet verrassend’

23 nov, 11:07 Winkels Jumbo
Op de vraag of de visie verrassend is, antwoordde Patrick Kolfschoten: ,,Natuurlijk niet.''
Op de vraag of de visie verrassend is, antwoordde Patrick Kolfschoten: ,,Natuurlijk niet.''

WOUDENBERG ,,Wij zijn blij dat de Visie op de Retail gereed is en dat alle partijen nu duidelijk weten wat gewenst is in Woudenberg.’’ Dit is de reactie van Patrick Kolfschoten, voorzitter winkeliersvereniging DES, op het rapport Visie op de Retail dat bureau Broekhuis Rijs en de Gier afgelopen week overhandigde aan de DES en de gemeente. ,,Nu kunnen we met elkaar – vastgoedeigenaren, winkeliers en gemeente – de schouders er onder zetten om toe te werken naar een goed en leefbaar dorpshart.’’

De visie is er gekomen doordat de DES zich hier sterk voor heeft gemaakt in februari van dit jaar. Het beschrijft onder andere welke kansen er liggen voor de gemeente Woudenberg en het gaat helpen om besluiten te nemen over nieuwbouwplannen om het centrum een impuls te geven. Dit geldt voor plannen van Woudenbergse partijen die er al liggen én voor toekomstige plannen. De visie ondersteunt wink..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.