CDA-top praat met achterban in Woudenberg over stikstofplannen

16 augustus 2022 om 12:16 Natuur en milieu Rinus van Denderen
Bert van Donselaar geeft een rondleiding.
Bert van Donselaar geeft een rondleiding.

WOUDENBERG Tijdens een zomerbezoek aan de provincie Utrecht op donderdag 11 augustus waren minister/partijleider Wopke Hoekstra, minister Hanke Bruins Slot, staatssecretaris Marnix van Rij, Tweede Kamerlid Derk Boswijk en stikstofgedeputeerde Mirjam Sterk te gast bij melkveehouder Bert van Donselaar. De bewindslieden trekken tijdens het zomerreces het land in om lokaal te horen wat er leeft bij hun CDA-achterban.

,,Juist in deze tijd van polarisatie is dat belangrijk. Het gesprek aangaan is de enige manier om samen een stap verder te komen. Nodig, want we moeten eerlijk zijn er is echt iets aan de hand in onze samenleving. De echte crisis is de optelsom van alle crisissen. Dat gaat om de vraag hoe leven we in verbinding, vrijheid en verantwoordelijkheid ..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.