Van de Lagemaat: ‘Zou fijn zijn als mensen plannen eerst goed bekijken’

25 jan 2022, 16:39 Natuur en milieu
Julianne van de Lagemaat
Toekomstplannen voor het Henschotermeer houden de gemoederen bezig.
Toekomstplannen voor het Henschotermeer houden de gemoederen bezig.

WOUDENBERG Toekomstplannen voor het Henschotermeer houden de gemoederen bezig. Exploitanten Martien en Julianne van de Lagemaat van Mooi Meer B.V. en de YMCA hebben begin december inwoners en omwonenden die daar belangstelling voor hadden ontvangen in het beheerkantoor en hun plannen toegelicht. ,,Met de feedback die we in 2019 gekregen hebben, zijn we aan het werk gegaan en hebben we aanpassingen doorgevoerd”, vertellen de ondernemers.

,,Onze visie is vanzelfsprekend in lijn met die van landgoed Den Treek-Henschoten, het landgoed is immers de eigenaar en heeft ons als exploitant aangesteld.” Het bestuur van Den Treek-Henschoten schrijft in hun jaarbericht naar aanleiding van samenwerking die in 2017 is gestart: ,,De familie V..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.