Drukbezochte receptie van gemeentebestuur met speldjesregen

11 januari 2023 om 09:22 Maatschappelijk Rinus van Denderen
nieuwjaarsreceptie gemeente met speld
nieuwjaarsreceptie gemeente met speld

WOUDENBERG De traditionele en drukbezochte nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur werd maandagavond een ware speldjesregen. Burgemeester Magda Jansen had zoveel bijzondere inwoners van Woudenberg met een Zilveren Speld in het zonnetje te zetten dat zij bij het opspelden de hulp inriep van de overige leden van het college van B en W zodat er voor de aanwezigen na het lange officiële programma nog wat tijd overbleef om elkaar te ontmoeten en onder het genot van een hapje en drankje de beste wensen uit te wisselen. 

De circa 36 Zilveren Spelden werden uitgereikt aan Isis (10) en Elsa (7) Douma, die zich als jonge mantelzorgers geweldig hebben ingezet bij de zorg voor hun zieke vader, alsmede de mensen van de Stichting Woudenberg voor Oekraïne en de gastgezinnen die afgelopen jaar een thuis hebben geboden aan Oekraïense vluchtelingen.

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.