Meidentraining bij Jeugd-Punt: ‘Leren dat anderen zich ook onzeker kunnen voelen’

25 september 2022 om 11:24 Maatschappelijk
Thema’s als onzekerheid, emoties, vrienden, relaties, zelfbeeld en het stellen van grenzen staan centraal.
Thema’s als onzekerheid, emoties, vrienden, relaties, zelfbeeld en het stellen van grenzen staan centraal.

WOUDENBERG Jeugd-Punt Woudenberg organiseert vanaf dinsdag 4 oktober een wekelijkse ‘meidentraining’. Deze training duurt tien weken en vindt elke dinsdagmiddag plaats in De Camp. ,,Tijdens de lessen proberen we alle zintuigen te gebruiken”, zegt Jiska Roosendaal, jongerenwerker bij Jeugd-Punt Woudenberg. ,,Ze gaan dus niet alleen naar een presentatie luisteren, maar ook opdrachten uitvoeren, spellen spelen en ervaringen delen.”

Thema’s als onzekerheid, emoties, vrienden, relaties, zelfbeeld en het stellen van grenzen staan centraal. Roosendaal organiseert de training samen met Eijkelkamp, medewerker Sociaal Team bij de Kleine Schans. Zij zullen met de meiden in gesprek gaan tijdens het uitvoeren van opdrachten en het spelen van spellen. ,,Een voorbeeld van zo’n spel is..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.