Meet & Greet met werkgevers: Oekraïeners willen graag aan het werk

16 jun, 09:52 Maatschappelijk Joke van der Heide
Meet & Greet gesprek tussen pannenkoekenhuis Bergzicht en Oekraïense vluchtelingen.
Meet & Greet gesprek tussen pannenkoekenhuis Bergzicht en Oekraïense vluchtelingen.

WOUDENBERG Met 14 bedrijven en ruim honderd Oekraïense werkzoekende vluchtelingen was de Meet & Greet op 10 juni in De Schans een succes te noemen. Deze Meet & Greet werd georganiseerd door de gemeente Woudenberg samen met het WerkgeversServicepunt. Het was een geanimeerde bijeenkomst. De werkgevers presenteerden hun bedrijf aan de Oekraïeners die op zoek zijn naar werk. Dit deden zij in het Engels of met behulp van een tolk. Vanuit Woudenberg waren er twee bedrijven aanwezig; Pannenkoekenrestaurant Bergzicht en de Pizzeria La Piazza.

Theona Willigenburg-Zeeuwe (gemeente Woudenberg) antwoordde op de vraag wanneer de Meet & Greet een succes is: ,,Of het nou 5, 30 of 50 matches oplevert is voor ons niet het belangrijkste. Het ..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.