Landelijke actiedag over energiebesparing: ‘Samen de winter door’

25 november 2022 om 11:24 Duurzaamheid Joke van der Heide
Dat er op 100 plaatsen In Nederland tegelijk aandacht werd besteed aan de vraag hoe je energie kunt besparen is uniek.
Dat er op 100 plaatsen In Nederland tegelijk aandacht werd besteed aan de vraag hoe je energie kunt besparen is uniek.

WOUDENBERG De landelijke actiedag rondom de kick-off van de campagne ‘Samen de winter door’ was op 19 november een succes. Maar liefst 100 energiecoöperaties deden samen met ZonopWoudenberg mee. De coöperaties kwamen om 13.00 uur eerst online bij elkaar, ieder vanuit hun eigen locatie. De bijeenkomst van ZonopWoudenberg was in De Camp. Naast zo’n 25 à 30 deelnemers, een aantal vertegenwoordigers van ZonopWoudenberg en energiecoaches van Stichting Duurzaam Woudenberg was ook wethouder Moniek van de Graaf aanwezig.

Dat er op 100 plaatsen In Nederland tegelijk aandacht werd besteed aan de vraag hoe je energie kunt besparen is uniek. De reden van de campagne is dat de energieprijzen zo hoog zijn dat steeds meer mensen er moeite mee hebben om hun rekening te betalen. Met deze campagne willen de organisatoren inwoners helpen om meer grip te krijgen op de eigen..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.