Afbeelding
Gerard-Jan Gerritsen

Gratis drumclinic

zaterdag 18 februari 2023 10:00 tot 12:00

Omdat Fidelio een gezellige en actieve vereniging is, zijn nieuwe leden altijd welkom! Bij onze muziekvereniging heeft jong en oud de mogelijkheid om een instrument te leren bespelen, of een oude hobby weer op te pakken. Voor kinderen uit groep 1 en 2 zijn er Algemene Muzikale Vorming lessen in de vorm van de cursus ‘Muziekavontuur’. Kinderen die al in groep 3 of 4 zitten kunnen de basiscursus volgen, waar ze noten leren lezen m.b.v. de blokfluit, en kennismaken met allerlei instrumenten. Kinderen vanaf groep 5 en volwassenen kunnen muzieklessen volgen op een hout-, koper- of slagwerkinstrument. Bij alle onderdelen staat naast muzikale kennis en kunde ook het samen spelen en onderling contact in de verschillende orkesten en slagwerkgroepen centraal.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de slagwerkingstrumenten is er nog wat bijzonders: op zaterdag 18 februari zal er een gratis drumclinic worden gegeven aan alle geïnteresseerden. Tijdens een groepsles van een uur kan vrijblijvend kennis worden gemaakt met de beginselen van het leren bespelen van slagwerkinstrumenten zoals het drumstel of de pauken. Zowel kinderen (vanaf 8 jaar) als volwassenen zijn welkom.

De drumclinic vindt plaats op 18 februari 2022 in De Harmonie (De Bosrand 17A). Het tijdstip zal afhankelijk zijn van het aantal deelnemers. Voor de drumclinic vragen we om u op te geven via ledenwerving@fideliowoudenberg.nl. Ook voor al uw andere vragen kunt u hier terecht. Toegang is gratis. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om vrijblijvend een gratis proefles te volgen op een instrument naar keuze.

Locatie