Gemeente na ongeval: ‘Geen reden om de rotonde als onveilig te bestempelen’

17 januari 2023 om 16:05 Ongeval Bart Sinke
Afbeelding

WOUDENBERG Op de Stationsweg West in Woudenberg is dinsdagavond 10 januari rond 18.05 uur een maaltijdbezorger aangereden door een personenauto. Omstanders schoten direct te hulp tot de ambulanceverpleegkundigen ter plaatse waren. Het is de tweede keer in negen maanden tijd dat er een ongeval is gebeurd op de nieuwe rotonde die in april 2022 geopend werd.

De automobilist is dinsdagavond na het ongeval doorgereden. De politie doet onderzoek naar het ongeval. Omwonenden gaven na het eerste ongeval in mei 2022 al aan dat ze de nieuwe rotonde onveilig vinden. Ook de gemeente geeft aan signalen van inwoners te hebben ontvangen. ,,Allereerst betreuren wij het als gemeente dat er een ongeluk op de roton..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.