Burgemeester en Wethouders steken de handen uit de mouwen

20 februari 2013 om 00:00 Nieuws

WOUDENBERG - De landelijke actie NL Doet vindt dit jaar plaats op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Het doel van NL Doet is vrijwilligerswerk onder de aandacht brengen. Tijdens deze actie kunnen mensen die het normaal te druk hebben zich inzetten als vrijwilliger om zo iets voor een ander te kunnen doen. Burgemeester Titia Cnossen en wethouders Pieter de Kruif en Gijs de Kruif geven het goede voorbeeld en doen ook mee aan NL Doet.

De burgemeester gaat zaterdag 16 maart met bewoners van Groenewoude op pad. Wethouder Gijs de Kruif gaat diezelfde dag een beweegtuin aanleggen bij woonzorgboerderij de Moriahoeve. Hij wordt hierbij ondersteund door leden van Rotary Scherpenzeel/ Woudenberg. Wethouder Pieter de Kruif en gemeentesecretaris Simone van der Marck gaan vrijdag bij De Heygraeff meehelpen bij de dagbesteding en pannenkoeken bakken voor bewoners en voor de andere vrijwilligers van NL Doet. Ook kinderen van de Julianaschool worden verwend met een pannenkoek van de wethouder. Zij gaan klussen aan een belevingspad op het terrein van de zorgorganisatie.

Inwoners van Woudenberg kunnen zich nog aanmelden om zelf ook de handen uit de mouwen te steken tijdens NL Doet. Informatie over de NL Doet klussen in Woudenberg en verdere informatie is te vinden op www.nldoet.nl. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met Nancy Hooijer van het Steunpunt Vrijwilligerswerk Woudenberg. Zij is te bereiken op 033-4343229 of per mail via n.hooyer@welzijnleusden.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie