Volleybal
di 26 mrt, 08:12
Het was een spannende wedstrijd, maar Woudenberg verloor.
WOUDENBERG

In een zinderende volleybalwedstrijd hebben de dames van Set-Up’69 uit Scherpenzeel afgelopen zaterdag een belangrijke overwinning behaald in de derby tegen Woudenberg, een wedstrijd om lijfsbehoud in de promotieklasse. De wedstrijd liep gelijk op en werd gekenmerkt door spannende rally’s, veel publiek en een sterke aanvallende en verdedigende strijd van beide teams. Uiteindelijk wisten de dames van Set-Up’69 aan het langste eind te trekken en de wedstrijd met 3-1 te winnen.

De eerste set begon sterk voor Set-Up’69. De dames wisten al snel een voorsprong op te bouwen en hielden deze vast tot het einde van de set. Met een eindstand van 18-25 werd de eerste set gewonnen door Set-Up’69. In de tweede set ging het gelijk op tussen beide teams. Beide teams maakten indruk met hun aanvallende spel. Met het sterke blok van T..