Tom de Greef gaat nog zeker een jaar door bij Woudenberg
Tom de Greef gaat nog zeker een jaar door bij Woudenberg Guido de Boer

Tom de Greef gaat toch maar jaartje door bij Woudenberg

27 mei 2023 om 23:36 Voetbal

WOUDENBERG Over de laatste thuiswedstrijd van Woudenberg viel niet zoveel te zeggen. De kampioen ging – nota bene op eigen veld – pijnlijk onderuit tegen Delta Sports’95 dat al lang en breed gedegradeerd was en dit seizoen slechts één keer eerder won.

Veel belangrijker was het nieuws dat Tom de Greef zeker nog één seizoen doorgaat. ,, Ik vond het nog te moeilijk om te stoppen’’, aldus de aanvoerder die onlangs vader werd. ,,Ik moet nog wel even kijken hoe het thuis gaat in combinatie met die kleine. De ‘oude garde’ ging door en zelf stond ik er ook wel positief in. Met deze groep wil ik het graag nog één keer in de eerste klasse proberen. Ik ben nog te fanatiek om het voetbal op een lager pitje te zetten.”

Het was maar goed dat De Greef de knoop voor zaterdag al door had gehakt. Tegen Delta Sports leek het nergens op wat Woudenberg liet zien. ,,Het was vanaf het begin rommelig en traag bij ons. Je weet dat ze laatste staan en het nergens meer om gaat. Toch wil je het seizoen graag met een winstpartij afsluiten. We kregen in de eerste helft nog wel kansen om op voorsprong te komen. Dat lukte niet. Daarna werd het alleen maar slordiger, maar eigenlijk maakten we ons ook niet echt druk over het resultaat.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie