Woudenberg verliest terecht bij LRC

zo 8 mei, 23:58 Voetbal
Guido de Boer
Jeroen Peters, coach van Woudenberg.
Jeroen Peters, coach van Woudenberg.

WOUDENBERG Woudenberg kwam tegen LRC niet tot een resultaat. De geel-zwarten gingen in Leerdam met 1-0 onderuit, een uitslag waar coach Jeroen Peters zich bij neer kon leggen. ,,Over negentig minuten was dit wel terecht.”

Vooral voor rust was de thuisploeg sterker geweest. Keeper Miguel Makonga had zijn elftal met een paar puike reddingen nog in de wedstrijd gehouden. ,,Met 1-0 bij rust mochten we nog blij zijn.”

Na de pauze kropen de Woudenbergers wat meer uit hun schulp, maar de echte kansen op de gelijkmaker bleven uit. Wel werden er wat mogelijkheden gecreëerd. ,,Maar die kreeg LRC ook”, erkende Peters, die weet dat er na de kleine nederlaag geen excuses meer gelden. Dinsdagavond moet de thuiswedstrijd gewonnen worden van hekkensluit..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.