Ruimtegebrek voor binnensport in Woudenberg is urgent

9 sep, 07:55 Overig Joke van der Heide
Op woensdagavond is het de trainings- en competitieavond voor Smash
Op woensdagavond is het de trainings- en competitieavond voor Smash

WOUDENBERG De verbouwde squashzaal in De Camp is na drie maanden verbouwing afgelopen week in gebruik genomen. Deze vernieuwde zaal zorgt voor een verlichting van het grote ruimtegebrek waar de binnensport in Woudenberg mee kampt. De zaal gaat onder andere gebruikt worden voor trainingsactiviteiten voor volleybal, korfbal en judo. De tafeltennisvereniging gaat er zowel trainen als competitie spelen. 

Eefjan Timmerman, voorzitter van de tafeltennisvereniging Smash, is heel blij met de nieuwe locatie voor zijn vereniging. ,,Wij gebruikten eerst de theaterzaal. Doordat deze net iets smaller is, konden wij zes tafels kwijt. De verbouwde zaal voldoet precies aan de richtlijnen van 9 meter. Dat betekent dat wij nu acht tafels kwijt kunnen. Door de capaciteitsvergroting heeft onze vereniging met 2..

Mis niks, lees alles van Woudenberg


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Woudenberg en omliggende plaatsen met De Woudenberger. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Woudenberger lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Woudenberg.