Afbeelding
Voedselbank

Inzamelactie voor de Voedselbank

22 mei 2023 om 15:16

WOUDENBERG De Jumbo in Woudenberg houdt zaterdag 3 juni een inzamelactie van artikelen voor de ‘Voedselbank Woudenberg en Scherpenzeel’. Voor het uitdelen van flyers bij de ingang en in ontvangst nemen van de artikelen zijn vrijwilligers nodig die dit willen doen. Wie een uur beschikbaar is, kan zich aanmelden met de voorkeur(en) van de tijd, telefonisch: 06-45384883 / 06-40499934 of per email: voedselwoudenbergscherpenzeel@gmail.com. 


Workshop Aardbeienjam maken voor kinderen

WOUDENBERG Kinderen vanaf 9 jaar kunnen woensdag 7 juni tijdens Alles Kidz zelf aardbeienjam maken. Cees, de jam-maker van Hip & Handgemaakt, legt uit en begeleidt de kinderen om van zoete zomerse aardbeien overheerlijke jam te maken. En hij laat de deelnemers de jampot versieren en etiketteren. Die jam mag mee naar huis. De workshop vindt plaats in het Huiskamercafé van het Cultuurhuis van 15.00-16.30 uur. Deelname € 3 per persoon. Leeftijd vanaf 9 jaar. Aanmelden, vooraf via: info@cultuurhuiswoudenberg.nl of de infobalie in het Cultuurhuis. Locatie: Cultuurhuis Woudenberg, Dorpsstraat 40. www.cultuurhuiswoudenberg.nl


Muziekcafé buurtvereniging het Spoor

WOUDENBERG Buurtvereniging het Spoor houdt vrijdagavond 2 juni een Sing along/Karaoke-avond, waarbij je kunt meezingen of dansen op je favoriete lied van 19.30 uur tot 22.00 uur. Gratis entree, toegankelijk vanaf 8 tot 88 jaar.


Zaak Heulmeisje op Interpol-lijst Identify Me

MAARSBERGEN Het Heulmeisje staat op de lijst die hoort bij de campagne Identify Me van de Nederlandse, Duitse en Belgische politie en Interpol. Met de woensdag gelanceerde campagne hopen de verschillende partijen de identiteit te achterhalen van 22 meisjes en vrouwen die vermoedelijk zijn vermoord. Het stoffelijk overschot van het Heulmeisje werd in 1976 bij voormalig parkeerplaats De Heul in Maarsbergen gevonden, verstopt onder aarde en takken. Het ging om een vermoedelijk nog jonge vrouw.

Afbeelding