Alzheimer Café houdt bijeenkomst in kerstsfeer

28 november 2022 om 14:55

WOUDENBERG Woensdag 14 december van 16.00 uur tot 19.00 uur is er weer een bijeenkomst van het Alzheimer Café bij Theeschenkerij Eldorado. Deze keer in de vorm van een mini-kerstmarkt met als thema ‘warm samenkomen’. 


Om 16.30 uur is de officiële opening van de kerstmarkt met diverse kraampjes: DemenTalent, Alzheimer Socks, Crea Cees, Alzheimer Café en Alzheimer Nederland. De gastspreker vertelt wat er allemaal (nog) mogelijk is, zowel binnen- als buitenshuis. Daarnaast is er een gratis workshop scrubzeep maken en gratis herinneringenkerstbal (aangeboden door het Alzheimer Café): vul deze kerstbal met je dierbaarste herinnering van het afgelopen jaar.


Eldorado biedt de mogelijkheid om ook een hapje te eten met elkaar. Hiervoor wordt een bijdrage van 4,00 euro gevraagd en 1,00 euro voor een drankje. Het Alzheimer Café biedt daarbij gratis een kom erwtensoep aan. 


De Woudenbergse muziekschool zal de bijeenkomst opluisteren met kerstmuziek. 


Meer informatie via ac.woudenberg-scherpenzeel@alzheimervrijwilligers.nl. Voor eventueel benodigd vervoer, kan de coördinator Hulpdienst Ouderen Vervoer gebeld worden (mw. J. Valkenburg. Telefoon: 033 – 286 2273).