Kaarten kosten 10,- euro en kunnen besteld worden via info@decamp.nl.
Kaarten kosten 10,- euro en kunnen besteld worden via info@decamp.nl. De Camp

Camp maakt zich op voor Campfeest

3 december 2022 om 09:34 Evenementen

WOUDENBERG ,,Wij gaan weer een feestje bouwen samen.” Zaterdag 15 april 2023 wordt de grote zaal in De Camp omgetoverd tot een muziektempel tijdens het Campfeest. Het evenement, wat georganiseerd wordt door Sportcafé De Camp voor alle Woudenbergers boven de 18 jaar, is een groot begrip in het dorp.

,,Eerder werd het Campfeest elke zes weken georganiseerd, maar zo’n vijftien jaar geleden zijn we daar mee gestopt”, aldus Jolanda van Baaren, eigenaresse van Sportcafé De Camp en organisatrice van het feest. ,,Nu proberen we elk jaar het Campfeest te organiseren. Zo blijft evenement speciaal.”

De dj van de avond is Woudenberger Marc te Grotenhuis. ,,Hij maakt er elk jaar weer een feestje van. Een lichtshow, opblaaskrokodillen, niks is voor hem te gek.” De muziek die wordt gedraaid is volgens de organisatrice heel verschillend. ,,Marc ziet waar de mensen los op gaan. De ene keer draait hij lekkere dansmuziek en dan weer Hollandse meezingers.”

In totaal worden er zo’n vierhonderd feestgangers verwacht. Op de vraag wat het Campfeest zo bijzonder maakt antwoordt Jolanda: ,,De diversiteit. De leeftijden liggen enorm uiteen. Er komen Woudenbergers tussen de 20 en 60 jaar. Het is dus niet alleen bedoeld voor de jongeren, maar voor iedereen.”

Van Baaren hoopt op een leuke avond met veel gezelligheid en dansjes. Het feest is van 20.30 uur tot 2.00 uur en is toegankelijk voor 18 jaar en ouder. Kaarten kosten 10,- euro en kunnen besteld worden via info@decamp.nl.