Fabian Bakker en Wilco van der Spek van Visser & Visser in Barneveld.
Fabian Bakker en Wilco van der Spek van Visser & Visser in Barneveld. Pauw Media
Baandichtbij

Kom werken bij Visser & Visser

30 november 2022 om 09:02 Economie

BARNEVELD Twaalf vestigingen, circa 450 medewerkers met een gemiddeld dienstverband van 6,5 jaar en de gemiddelde leeftijd binnen Visser & Visser is 34 jaar. Je bent bij Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs geen nummer, maar het team houdt wel van cijfers. Vanwege de steeds doorgaande groei zijn er volop vacatures. Voor de vestiging Barneveld staan de deuren onder andere open voor een Senior belastingadviseur en een Assistent-Accountant.

De expertise van Visser & Visser is indrukwekkend. De accountants en adviseurs hebben alle kennis, drive en tools in huis om je onderneming te laten groeien. De vakgebieden zijn in vogelvlucht: accountancy, audit en assurance, belastingadvies, consultancy, corporate finance, HRM en salarisadministratie, international business, online administratie en verschillende andere specialismen. Wat in 1989 door Ger Visser en Steef Visser als klein kantoor in Rotterdam begon, is inmiddels uitgegroeid tot een kantoor om ‘U’ tegen te zeggen. Hier krijg je de ruimte om je te ontwikkelen, en staat de deur altijd open als je gedreven bent door innovatie. Bovendien is er aandacht voor elkaar. Je wordt gezien.

COMBI Een van de ‘ambitieuze collega’s binnen Visser & Visser is Fabian Bakker (21). Hij is al 3,5 jaar werkzaam bij Visser & Visser: ,,Toen ik nog op het Johannes Fontanus College in Barneveld zat, wist ik het eigenlijk al vrij snel. De financiële wereld trok me aan. Maar ik twijfelde. Een hbo- of universitaire opleiding gaan volgen? Toen ik de open dagen van Nyenrode Business Universiteit had bezocht, was ik om. Mijn doel: afstuderen als Registeraccountant. De combi leren, werken trok me enorm aan. Het voordeel is dat je direct meters maakt in het vak, terwijl je ook nog studeert. Eigenlijk is het wel grappig. Jarenlang fietste ik als scholier langs het kantoor van Visser & Visser, maar legde toen natuurlijk nog niet de link. Toch zou er een match ontstaan.”

(Lees verder onder de foto)


Fabian Bakker. (Foto Pauw Media)

RUIMTE VOOR ONTWIKKELING Wilco van der Spek, director Audit, heeft al ruim 20 jaar ervaring in de accountancy en is recent gestart bij Visser & Visser:  ,,Een ondernemende organisatie die zich erg richt op de kwaliteiten en interesse van kandidaten was mijn eerste indruk bij de prettige kennismaking.  Als ervaren professional kan je iets toevoegen en de organisatie staat daar erg voor open. Wil je werken voor mooie klanten en regie hebben over jouw rol en verdere ontwikkeling, dan is Visser & Visser echt een passende organisatie. Het valt mij op dat relatief veel collega’s met ervaring bij ons hun plek hebben weten te vinden.”

ZELFSTANDIG De leergierige Fabian geniet van zijn baan: ,,Ik vind dat mijn baan een mooie mix is van werkzaamheden op dit gebied. Vaak focus je je in het eerste deel van het jaar op het controleren van de (jaar)cijfers. Dat is part of the job. Het tweede deel van het jaar leg je meer de nadruk op bedrijfsbezoek, klantcontact ter plekke. Hoe ziet je bedrijf eruit? Wat zijn de ontwikkelingen? Waar moet je bijsturen en wat kunnen wij daarin betekenen. Inmiddels werk ik steeds meer zelfstandig. Bij Visser & Visser wordt het gewaardeerd dat je leergierig bent, proactief, enthousiast. Dan groeit de broodnodige kennis ook vanzelf.”

WISSELWERKING Wilco over de mogelijkheden bij Visser & Visser: ,,Wij vinden het belangrijk dat je in ons team past en dat jij dat zelf ook zo ervaart. Samen bespreken we jouw ambities. Welke interesses heb jij? Hoe kunnen we jouw vaardigheden inpassen?” Fabian: ,,Zelf merk ik dat dit goed werkt. Samen zoeken naar die wisselwerking. Het is geen eenrichtingsverkeer. Je hebt veel inbreng. Daar krijg je alle ruimte voor is mijn eigen ervaring. Ik zou zeggen: kom eens praten.”

Ben je geïnteresseerd in de vacature van Senior belastingadviseur? Mail, app of bel met Han Brandsen. E: jfbrandsen@visser-visser.nl T: 06-22352142.
Of ga jij voor de functie van Assistent-Accountant? Mail, app of bel dan met Wilco van der Spek. E: wcvanderspek@visser-visser.nl T: 06-30191473

Belangstelling voor een van de vele andere vacatures? Wil jij een keer sparren met een geïnteresseerde gelijke? Heb je vragen? We zijn benieuwd naar je dromen en doelen. Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Gewoon leuk om kennis te maken. Wie weet maak jij straks ook deel uit van de ‘Visser & Visser familie’.