Afbeelding
Zang&Kleur

Jubileumshow Zang & Kleur een groot succes

1 december 2022 om 10:30 Evenementen

WOUDENBERG Afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag stonden er in een aangeklede Camp meer dan 200 wedstrijdvogels opgesteld. Tijdens de opening op donderdagavond werden diverse jubilarissen in het zonnetje gezet. Het bestuur kijkt terug op een mooie show waar veel mensen uit Woudenberg en omgeving op af kwamen om van de vogels en entourage te genieten. Op vrijdag kwamen er meer dan 230 basisschoolleerlingen langs om kennis te maken met vogels in het algemeen en het houden en verzorgen van de diverse soorten die te zien waren op de show.

Bij de wedstrijdvogels die donderdag gekeurd werden door keurmeesters van de Nederlandse bond van vogelliefhebbers, werd kampioen bij de jeugd Jacco Huisman met een grasparkiet en bij de senioren Gerard van de Ven met een postuurkanarie.

Speldjes werden uitgereikt aan G.de Kruif (25 jaar lid), R. v/d Vliert (25 jaar lid), H. Meerbeek (40 jaar lid), T. Helms (50 jaar lid) en E. Barten (60 jaar lid sinds de oprichting). Dhr. M. Budding (40 jaar lid) kon vanwege ziekte niet aanwezig zijn.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding