De Dorcasstelling bij Jumbo
De Dorcasstelling bij Jumbo Hannie van de Veen

Oproep: De Woudenberger zoekt oranjefans

31 oktober 2022 om 15:58

WOUDENBERG In de aanloop naar het WK voetbal is De Woudenberger op zoek naar oranjefans uit Woudenberg. Ben jij of ken je de grootste oranjefan(s) uit de regio? Stuur een DM of mail naar woudenberger@bdu.nl.


Dorcas houdt voedselactie

WOUDENBERG ,,De verschrikkelijke oorlog in Oekraïne schokt de hele wereld'', vertelt Dorcas. ,,De meest kwetsbare mensen worden hard geraakt, ook in buurlanden Moldavië en Roemenië.''

Dorcas komt daarom in actie voor Oost-Europa. ,,In heel Nederland doen duizenden vrijwilligers mee aan de Dorcas Voedselactie. Dat is hard nodig om vooral ouderen te helpen aan een nieuw houvast. Wij kopen ter plekke voedsel in en maken er pakketten van. Die zijn bedoeld als eerste stap, maar ook daarna laten we mensen niet los. Wij helpen mensen bij het vinden van nieuwe doelen en we bouwen met hen aan een gezonde toekomst.'' Zaterdag 5 november kunnen inwoners bijdragen aan deze actie leveren door het kopen van een QR code. Deze codes zijn te vinden bij de Dorcastafel in onze plaatselijke supermarkten: Jumbo en Albert Heijn.


Cadeaukaart voor Voedselbank

WOUDENBERG Alle deelnemers aan de Postcodeloterij hebben onlangs een cadeaukaart ontvangen die zij kunnen besteden besteden bij Albert Heijn. Wie deze kaart niet gebruikt, kan deze aan de Voedselbank Woudenberg en Scherpenzeel cadeau doen.

De kaart moet dan wel eerst geactiveerd worden. Daarna kunnen inwoners deze tot uiterlijk 11 november in de brievenbus doen van Schoutstraat 8a of Westerwoud 105.

Afbeelding