Overhandiging bij Huize Nieuwoord
Overhandiging bij Huize Nieuwoord Pieter Heldoorn

SGP bezorgt oliebollen bij woonlocaties voor ouderen in Woudenberg

Maatschappelijk

WOUDENBERG SGP Woudenberg heeft op dinsdag oliebollen bezorgd bij drie woonlocaties voor ouderen in Woudenberg. Lijsttrekker Henk-Jan Molenaar en kandidaat raadslid Gerben Heldoorn brachten de traktatie naar Groenewoude, Huize Nieuwoord en de Moriahoeve. ,,De SGP zegt: iedereen doet ertoe in de Woudenbergse gemeenschap. Dat willen we vandaag heel concreet laten merken aan deze bewoners, het personeel en de vrijwilligers’’, zegt Henk-Jan Molenaar.

De oliebollenactie kwam tot stand in samenwerking met een lokale ondernemer; bakkerij Ritmeester. De oliebollen konden helaas niet persoonlijk aan de ouderen worden gegeven, in verband met de geldende coronamaatregelen. Het personeel bezorgde in de loop van de morgen de oliebollen bij de bewoners, samen met een kaart waarmee de SGP Woudenberg de ouderen een goed, gezegend en gezond 2022 toewenst.

,,De woonlocaties voor de ouderen reageerden heel positief toen we hen benaderden voor deze actie. Juist in deze tijd, die voor ouderen niet makkelijk is, willen we laten merken dat er aan hen wordt gedacht. Veel Woudenbergers zijn betrokken in de (ouderen)zorg. Ook het personeel willen we laten merken dat we aan hen denken in deze tijd, dus ook voor hen was er een lekkere traktatie bij de koffie’’, aldus Gerben Heldoorn.

Overhandiging bij Groenewoude
Overhandiging bij Moriahoeve