Afbeelding
BDUmedia

'Geef gul aan onze bezorgers'

7 december 2021 om 09:38

Beste lezer, 

Het is december, traditioneel de maand om elkaar fijne feestdagen te wensen. 

Zoals elk jaar komt uw krantenbezorger binnenkort (op gepaste afstand) bij u langs. 

Hij/zij heeft voor u een kaartje met een eindejaarsgroet. Wij willen u daar graag door middel van deze e-mail van op de hoogte brengen. 

Een voorbeeld van het kaartje ziet u hieronder. Zo weet u dat het ook uw vaste bezorger is die bij u langskomt. 

Wij wensen u, namens directie, medewerkers en adverteerders, alvast hele fijne feestdagen en een mooi 2022 toe.

Woudenbergse werkgroep opent meldpunt voor overlast van vuurwerk

WOUDENBERG ,,Vuurwerk veroorzaakt bij veel dieren angst en stress. Elk jaar lopen honderden mensen letsel op, meestal door legaal vuurwerk en de helft van de slachtoffers is voorbijganger. Jaarlijks moeten miljoenen kilo’s afval worden opgeruimd. Alle schade, overlast en vervuiling kost de samenleving ook veel geld'', stelt de Woudenbergse werkgroep van de Partij voor de Dieren.

Daarom is de partij voorstander van een verbod op het afsteken van consumentenvuurwerk. ,,Onze oproep tot een algeheel vuurwerkverbod vindt steeds meer gehoor, ook artsen, burgemeesters, brandweer en politie pleiten voor een verbod.

Middels het meldpunt willen we laten zien hoeveel mensen zich storen aan en hinder ervaren van de harde knallen, onveilige situaties en te vroeg afgestoken illegaal vuurwerk. Maar ook het gebruik van legaal vuurwerk leidt tot ongelukken en onnodig veel lijden.''

Woudenbergers die overlast ervaren, kunnen dit laten weten via  www.meldpuntwoudenberg.nl.

Afbeelding