De Scherpenzeelse Cadeaubon is alleen te koop bij Primera Scherpenzeel en te besteden bij sportclubs, verschillende winkels en horeca in het dorp
De Scherpenzeelse Cadeaubon is alleen te koop bij Primera Scherpenzeel en te besteden bij sportclubs, verschillende winkels en horeca in het dorp Astrid Meyer
Ondernemer in beeld

Nieuw: de Scherpenzeelse Cadeaubon

8 december 2021 om 14:00 Ondernemend

SCHERPENZEEL De boodschappen bij de bakker of slager, jezelf trakteren op een lekker broodje, iets uit de bouwmarkt of nieuwe kleding. De Scherpenzeelse Cadeaubon is een leuk cadeau voor de feestdagen of als eindejaarsattentie. Lokaal te besteden bij zo’n veertig winkels en te verkrijgen vanaf vijf euro.

De nieuwe Scherpenzeelse Cadeaubon is te koop bij Primera Scherpenzeel. Deze heeft de kaart, in samenspraak met de Ondernemersvereniging Scherpenzeel, geïntroduceerd. ,,Bij de Primera zien we veel mensen die naast de diverse kranten en tijdschriften ook een aardigheidje zoeken. Vaak een leuk cadeau, zoals knutsel- en tekenspullen voor kinderen tot boeken voor jong en oud. En veel klanten kiezen een cadeaukaart, want Primera is een cadeaukaartenspecialist. Maar het zou zo mooi zijn wanneer je juist wat leuks of iets lekkers bij de lokale ondernemer gaat halen’’, geeft Peter van Walsem aan. Hiermee was het idee geboren om voor Scherpenzeel een eigen cadeaubon te maken. Te besteden bij de lokale winkeliers in het dorp!

ONDERSCHEIDEND ,,Wij hebben gemerkt dat juist met de kleine ondernemingen een winkelstraat onderscheidend en gezellig is. En hiermee krijg je een sociaal betrokken dorp. Want deze winkels maken reclame door bijvoorbeeld de verenigingen te sponsoren. Dit geeft een plaats zijn eigen karakter en levendigheid.’’ De Scherpenzeelse Cadeaubon is hiermee net zo onderscheidend als de bedrijven in het dorp. Je kan zelfs kiezen hiermee een kop koffie en wat lekkers te gaan halen, een broodje te eten tot een paar snacks of een complete maaltijd. De Scherpenzeelse Cadeaubon is alleen te koop bij Primera Scherpenzeel. En te besteden bij sportclubs en verschillende winkels.

VEEL KEUZE Dit kan bij de banketbakker, kaaswinkel, slager, drogisterij, slijter en supermarkt. Maar ook voor dames- en kinderkleding, woonaccessoires, verf- en klusmaterialen, bloemen en planten en foto en kunst. Steeds meer winkels accepteren de Scherpenzeelse Cadeaubon. Dit is te zien aan het logo bij de deur en alle deelnemers zijn terug te vinden op: www.heerlijkscherpenzeel.nl. ,,Het is altijd een mooi geschenk, want je kan er lokaal iets leuks mee doen of kopen. Wij pakken de bonnen feestelijk in, zodat je een echt cadeautje hebt. De bonnen zijn te krijgen vanaf 5 tot 25 euro of in een veelvoud. Dus ook voor bedrijven een ideaal Kerstgeschenk of Eindejaarsattentie’’, besluit Peter van Walsem.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Primera Scherpenzeel. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Woudenberger.nl / de Scherpenzeelse Krant.nl? Neem dan contact op met Mieke Westerink (06-23286529, m.westerink@bdu.nl) of Monique Jansen (06-83624805, m.jansen@bdu.nl).